Zuigzoenepidemie uitgebroken bij JD

Lieve Robbert,

Inmiddels zitten we in ons lustrumjaar. Dat betekent dat we eens terug moeten kijken naar wat we samen allemaal beleefd hebben. Ik zou de roddelkoning(in) van de JD niet zijn als ik je niet meeneem in de huidige sappige verhalen.

Laten we beginnen met terugkijken, want er is veel te vertellen. Om eerlijk te zijn weet ik niet goed waar ik moet beginnen, zoveel dingen komen naar boven. Eén van de eerste dingen die naar boven komt is toch wel het meest geëscaleerde introweekend ooit. Ja, ik heb het over het najaarsintroweekend van 2013. Het begin van wat nu bekend staat als de Biseksuelegolf of zoals een voormalig penningmeester het noemt: de TsunaBi. Het was werkelijk ongelofelijk Robert. Mensen vielen letterlijk al zoenend uit de kast. Opeens waren de hetero’s in de minderheid. Vanaf dat moment had iedereen bij de JD twee keer zoveel opties om te regelen tijdens JD-feesten.

Natuurlijk is dit niet het enige wat er allemaal gebeurd is. Het lustrumfeest in 2014 escaleerde helemaal; de drank vloeide rijkelijk. Op bewakingscamera’s was te gezien hoe mensen de liefde bedreven tegen de poort van het kasteel. Met een Stimmungmaker uit Limburg die al rokend toekeek. Veel pijnlijker aan dit verhaal is is dat een andere Stimmungmaker de vrouw in kwestie had meegenomen als date. Nu denk je natuurlijk: dat is ook de persoon die de liefde bedreef tegen de poorten van het kasteel in Lunteren. Niets is minder waar. De vrouw in kwestie, beter bekent als het ‘IJsjesmeisje’, bedreef de liefde met nog twee andere mannen. Wederom niet de persoon die haar meenam naar dit geweldige gala. We gaan zien of deze arme stakker komend lustrumgala een betere date meeneemt, of neemt hij weer een ‘IJsjesmeisje’ mee waar alle vrijgezellen mannen van de JD van mogen genieten.

Over ijsjesmeisjes gesproken. Ik heb begrepen dat een oud-voorzitter van de afdeling Utrecht tegenwoordig haar ijsjes deelt met een gerespecteerd kamerlid. De vraag is natuurlijk of dit duo heeft gezorgd voor ‘De Bank’. De Bank zal je je afvragen. Ja Robert, De Bank. De Bank in de Tweede Kamerfractie van onze moederpartij is er niet een waar mensen op zitten. Of moet ik zeggen: niet meer op zitten. De Bank is de plek waar veel nachtelijke avonturen zijn beleefd. Zo veel dat langzamerhand niemand er meer op wilde zitten. Maar als de verhalen die ik hoor waar zijn, heeft ook een voormalig LB-lid mogen genieten van deze bank. Zolang de abortuspil klaarligt, zullen we maar zeggen.

Ook nieuwe roddels en zorgelijke situaties bereiken mij Robert. Vele ambulances verder op JD-feestjes hebben we een ander probleem. Iedere ochtend zie ik mensen die op hun nek zijn gevallen. Een voorzitter van Arnhem-Nijmegen had zich tijdens het congres in Nijmegen nogal bezeert aan zijn nek. Ook een oud-penningmeester heeft zich meerdere malen bezeert aan zijn nek. Ik vind het een zorgelijke situatie Robert. Het gekke is dat er altijd twee personen bij betrokken zijn en altijd iemand van Arnhem-Nijmegen. Een gevaarlijke afdeling denk ik zo. Het mysterie wie betrokken was bij de voorzitter van Arnhem-Nijmegen lijkt opgelost te zijn nu die een relatie heeft met een van de leden van het huidige Landelijke Bestuur. Al moet ik wel zeggen dat ik dit maar een raar verhaal vind. Deze landelijke bestuurder heb ik eerst het gezicht zien aflebberen van onze vleestax/milieugekkie uit Brabant.

Het grootste nieuws Robert: ik word oud. Ik krijg niet meer alles mee. Tijdens het congres in Nijmegen werd ik wakker gehouden door een klaarkomende orka. Het kan ook zijn dat een walrus geslacht werd. Dat weet ik niet helemaal zeker. Wel weet ik op welke kamer dit gebeurde: het was kamer 11 van Hotel Karel. Ik heb veel gehoord in mijn leven, veel roddels en vele geluiden. Alleen dit was echt zeer bijzonder. Ik betwijfel of er überhaupt iemand een oog dicht heeft gedaan die nacht door deze geluiden. Alleen wie gebruik maakt van deze kamer is voor mij het grootste raadsel sinds tijden. Misschien heb jij dit gehoord Robert?

Robert zoals je merkt er blijft altijd wat gebeuren bij de JD. Dat zal denk ik nooit veranderen.

We spreken elkaar snel weer Robert!

XOXO

De roddelkoning(in)

Geef een reactie